Fouten bij te splitsen documenten op W4
Incident Report for Blue10
Resolved
De achterstand is volledig weggewerkt, nieuwe documenten worden dus weer verwerkt op de snelheid die je van Blue10 mag verwachten.
De geïmporteerde documenten welke met een foutmelding binnen zijn gekomen, zijn inmiddels ook probleemloos verwerkt en kunnen gesplitst en/of gevalideerd worden in de Blue10 dienst.
Onze excuses voor het ongemak.
Posted Jul 16, 2019 - 10:46 CEST
Monitoring
Het probleem welke de fouten veroorzaakte is opgelost. Nieuwe documenten worden zonder foutmeldingen verwerkt.
Vanwege het tijdelijk uit staan van deze service is een achterstand in de verwerking van nieuwe documenten ontstaan. Deze achterstand zal naar verwachting in de loop van de ochtend weggewerkt zijn.
Posted Jul 16, 2019 - 09:38 CEST
Investigating
Na een migratie van de server zien we fouten naar voren komen bij de geïmporteerde documenten. Deze zijn op het dashboard zichtbaar als 'Fout bij splitsen documenten' onder Splitsen. Deze fouten doen zich alleen voor op applicatieserver W4 (te zien in de adresbalk na https://).
Om verdere fouten te voorkomen hebben we de service verantwoordelijk hiervoor tijdelijk uit gezet. Dit betekent dat nieuw toevoegde documenten niet bij splitsen en of valideren beschikbaar komen, maar in de Blue10 dienst zullen blijven wachten tot de problemen zijn opgelost. Je hoeft hiervoor dus geen actie te ondernemen.
Wij werken hard aan een oplossing en zullen jullie via deze weg op de hoogte houden.
Posted Jul 16, 2019 - 09:10 CEST
This incident affected: Binnenhalen documenten.