Verstoring bij versturen van notificatie e-mails vanuit Blue10
Incident Report for Blue10
Resolved
De fix is volledig uitgerold op alle applicatieservers en we zien in onze monitoring dat alle notificatie e-mails, volgens de ingestelde notificatie frequentie, weer worden verstuurd aan gebruikers om documenten in Blue10 af te handelen. We sluiten dit incident daarom hiermee af.
Posted Jun 02, 2021 - 12:11 CEST
Identified
We hebben een fix gemaakt en getest waardoor de notificatie e-mails, volgens de ingestelde notificatiefrequentie, weer worden verstuurd. We gaan deze fix op productie uitrollen en melden het incident af wanneer de fix volledig is uitgerold.
Posted May 26, 2021 - 16:31 CEST
Update
We hebben een mogelijke oorzaak gedetecteerd voor de verstoring waardoor notificatie e-mails niet, volgens de ingestelde notificatiefrequentie, worden verstuurd. Het kan wel zijn dat je de ene dag geen notificatie e-mail ontvangt, maar een andere dag wel.

We gaan het issue verder onderzoeken, oplossen en testen zodat we zo snel mogelijk een fix op productie kunnen uitrollen.
Posted May 21, 2021 - 16:20 CEST
Investigating
We zien in onze monitoring dat in de afgelopen dagen niet alle gebruikers een notificatie e-mail hebben ontvangen dat er documenten klaarstaan om te behandelen in Blue10. Deze notificatie e-mail wordt, afhankelijk van de ingestelde notificatie frequentie, om 8.00 uur 's ochtends naar alle gebruikers, waarvoor documenten klaarstaan om te behandelen, gestuurd. Het proces om deze e-mails te versturen lijkt onder hoge load niet alle e-mails te versturen.

We zijn aan het onderzoeken hoe dit kan en melden ons zodra we een update hebben.
Posted May 20, 2021 - 10:30 CEST
This incident affected: Notificatie e-mail.