Verminderde beschikbaarheid Blue10 op EU3, EU4 en EU5
Incident Report for Blue10
Resolved
Vorige week hebben we de websites van de vernieuwde interface, beginnend met EU3, EU4 en EU5 in de url, verhuisd en op een eigen App Service Plan van Microsoft Azure gezet. Vanochtend waren er veel gebruikers gelijktijdig actief op deze websites en zagen we in onze monitoring dat de betreffende websites trager reageerden dan gewenst. Op het moment dat de de beschikbaarheid / reactiesnelheid van Blue10 websites terugloopt, zouden resources automatisch toegevoegd moeten worden door een autoscaling proces. Dit proces functioneerde vanochtend echter niet naar behoren, waardoor resources op enkele momenten, tussen 8.55 uur en 10.30 uur (CEST), niet automatisch opschaalden en de Blue10 websites (beginnend met EU3, EU4 en EU5) trager reageerden. De configuratie voor auto-scaling is opnieuw toegepast en functioneert nu wel naar behoren.
Gebruikers die niet op deze drie applicatieservers actief zijn, hebben geen hinder ondervonden van deze korte verstoring.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Posted Jun 20, 2022 - 11:59 CEST
Investigating
Op dit moment kan je als gebruiker een verminderde beschikbaarheid van Blue10 ervaren. We zijn aan het onderzoeken hoe dit komt en gaan het zo snel als mogelijk oplossen.

We houden je op de hoogte via onze Statuspage.
Posted Jun 20, 2022 - 10:23 CEST
This incident affected: Beschikbaarheid website.