Factuuractie(s) vertraagd door storing bij Twinfield
Incident Report for Blue10
Resolved
We hebben bericht ontvangen van Twinfield dat de storing is verholpen. In ons logsysteem zien we geen meldingen meer voorkomen. De koppeling met Twinfield werkt weer naar behoren.

De Blue10 dienst verwerkt de facturen met de melding ''Factuuractie(s) vertraagd'' automatisch. De niet verwerkte facturen worden dan geboekt en betaalbaar gesteld in Twinfield.
Posted May 14, 2020 - 15:41 CEST
Identified
We zien in ons logsysteem meldingen voorkomen dat de koppeling met Twinfield niet naar behoren werkt. Het is daardoor niet mogelijk om vanuit de Blue10 dienst facturen te boeken en betaalbaar te stellen. Daarom kan je in de Blue10 dienst de melding ''Factuuractie(s) vertraagd'' zien.

Twinfield geeft aan dat er problemen zijn met de login website van Twinfield wat ook invloed heeft op koppelingen met externe applicaties zoals de Blue10 dienst. Zie voor meer informatie de login pagina van Twinfield: login pagina Twinfield

Twinfield is bezig met het oplossen van de storing. Zodra de storing bij Twinfield is verholpen, verwerkt de Blue10 dienst automatisch de niet verwerkte facturen. We houden je op de hoogte en hopen je zo snel mogelijk bericht te geven dat de koppeling weer naar behoren werkt.
Posted May 14, 2020 - 14:34 CEST
This incident affected: Twinfield.