Factuuracties vertraagd door storing Twinfield
Incident Report for Blue10
Resolved
De storing bij Twinfield is verholpen. Twinfield is hiermee ook weer volledig bereikbaar voor de Blue10 dienst. Het is mogelijk dat de facturen die gisteren klaargezet zijn om te boeken of om vrij te geven voor betaling in Twinfield, in de Blue10 dienst ongedaan gemaakt zijn. Bij deze facturen kan de actie Boeken en blokkeren of Betaalblokkering opheffen opnieuw uitgevoerd worden zodat ze correct in Twinfield verwerkt worden.
Posted Sep 20, 2019 - 09:13 CEST
Update
We zien dat de storing op de C4 cluster van Twinfield is verholpen. Twinfield is nog bezig om de Accounting en Accounting2 clusters weer werkend te krijgen. Voor meer informatie volg de statuspagina van Twinfield: https://wktaanl.force.com/WoltersKluwer/s/article/MTN-19101?language=nl_NL
Posted Sep 19, 2019 - 17:04 CEST
Identified
Sinds 11:10 heeft Twinfield een storing. Hierdoor lukt het Twinfield niet meer om de boekingen te accepteren vanuit de Blue10 dienst.
De website https://login.twinfield.com/ is slecht of niet meer bereikbaar. Voor meer informatie over de storing verwijzen we je naar het Twitteraccount van Twinfield @Twinfield.
Posted Sep 19, 2019 - 11:56 CEST
This incident affected: Twinfield.