Facturen komen vertraagd in het valideerscherm
Incident Report for Blue10
Resolved
De achterstand van de tekstherkenning op de documenten die vanochtend zijn geïmporteerd, is weggewerkt. Alle documenten zijn beschikbaar in het valideerscherm. De Blue10 dienst verwerkt documenten die vanaf nu worden geïmporteerd op de snelheid die klanten van ons mogen verwachten.
Posted Apr 01, 2019 - 11:18 CEST
Monitoring
Vanochtend hebben we een vertraging ondervonden in de tekstherkenning van facturen doordat er tijdelijk geen connectie mogelijk was. Deze storing is opgelost waardoor de tekstherkenning weer optimaal werkt. Vanwege de drukte rondom de kwartaalafsluiting, zien we dat de achterstand minder snel wordt ingelopen dan gewoonlijk. We hebben aan onze kant de services rondom de tekstherkenning opgeschaald, waardoor de facturen die vanochtend zijn geïmporteerd zo snel mogelijk worden verwerkt door de Blue10 dienst.

Op dit moment zien we dat de documenten met een vertraging van ongeveer 10 minuten alsnog beschikbaar komen in het valideerscherm. We verwachten dat de achterstand in de tekstherkenning om 11.00 uur weer op de gewenste snelheid opereert.
Posted Apr 01, 2019 - 10:04 CEST
This incident affected: Documentherkenning.