Verminderde beschikbaarheid Blue10
Incident Report for Blue10
Resolved
De verminderde beschikbaarheid van Blue10 werd veroorzaakt door een storing in Azure Front Door. Azure Front Door is een Content Delivery Network (CDN) die wij ook gekoppeld hebben aan onze software. Hierdoor was ook Blue10 verminderd beschikbaar tussen 08:48 uur en 13:17 uur (CEST).

In onze monitoring zien we geen problemen meer in de beschikbaarheid van Blue10; gebruikers kunnen weer werken met Blue10 zoals zij dat gewend zijn. Microsoft heeft de verstoring zojuist afgemeld op haar Statuspage en daarom sluiten we dit incident af.
Posted Jun 14, 2022 - 15:30 CEST
Identified
Microsoft heeft bevestigd dat er op dit moment een storing speelt in de Azure Portal waardoor je een verminderde beschikbaarheid van Blue10 kan ervaren. Meer informatie over de storing bij Microsoft kan je hier vinden: status.azure.com/nl-nl/status

Microsoft is bezig met het verhelpen van deze storing. Als wij meer informatie hebben, delen we dit via onze Statuspage.
Posted Jun 14, 2022 - 10:25 CEST
Investigating
Op dit moment kan je als gebruiker een verminderde beschikbaarheid van Blue10 ervaren. We zijn aan het onderzoeken hoe dit komt en gaan het zo snel als mogelijk oplossen.

We houden je op de hoogte via onze Statuspage.
Posted Jun 14, 2022 - 10:03 CEST
This incident affected: Beschikbaarheid website.