Storing in koppeling tussen de Blue10 dienst en Exact Online
Incident Report for Blue10
Resolved
Exact heeft ons laten weten dat de storing in de authentificatie van de Nederlandse Exact Support portal is opgelost. De druk op het API verkeer is afgenomen waardoor de Blue10 dienst geen vertraging meer ondervindt in de afhandeling van API calls.

We zien aan onze kant dat de achterstand in de afhandeling van API calls is weggewerkt. Het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, het synchroniseren van stamgegevens en het aanmaken van leveranciers / klanten vanuit de Blue10 dienst naar Exact Online werkt weer zoals je van ons gewend bent.
Posted Dec 09, 2019 - 17:06 CET
Identified
Zojuist hebben we van Exact een bericht ontvangen waaruit blijkt dat Exact op dit moment een storing ondervindt in de authentificatie van de Nederlandse Exact Online Support portal. Door deze storing ligt er een druk op het API verkeer van Exact Online, waardoor de Blue10 dienst ook hinder ondervindt in de afhandeling van API calls. We gebruiken de Exact Online API voor het maken van de koppeling tussen een Exact Online administratie en de Blue10 dienst. De storing bij Exact Online veroorzaakt vertraging bij het uitvoeren van acties (API calls) vanuit de Blue10 dienst naar Exact Online, zoals het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, het synchroniseren van stamgegevens en het aanmaken van leveranciers / klanten.

Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de Statuspage van Exact: https://status.exact.com/incidents/10pdvb51t8y3

Zodra de storing in de Exact Online API is verholpen, kan de achterstand in de afhandeling van API calls worden weggewerkt, waarna de koppeling tussen Exact Online en de Blue10 dienst weer functioneert zoals je dit van ons mag verwachten. Als we een update hebben, laten we dit aan je weten op onze statuspage.
Posted Dec 09, 2019 - 14:13 CET
Investigating
We zien problemen naar voren komen in de koppeling tussen de Blue10 dienst en Exact Online. Deze problemen leiden tot vertraging bij het boeken van facturen, het aanmaken van leverancier(s) en klant(e)n en het synchroniseren van stamgegevens.

We zijn aan het onderzoeken hoe dit komt en we houden je op de hoogte via onze Statuspage.
Posted Dec 09, 2019 - 13:35 CET
This incident affected: Exact Online.