Verminderde beschikbaarheid Blue10
Incident Report for Blue10
Resolved
We zien in onze monitoring dat het weer mogelijk is om in te loggen via login.blue10.com. De oorzaak is bekend en Blue10 werkt weer zoals je van ons mag verwachten.

Het probleem is veroorzaakt door het opschalen van de resources van de login website. Er is tijdens het opschalen een configuratiefout opgetreden, waardoor sommige gebruikers bij een poging om in te loggen terug werden geleid naar login.blue10.com en niet terecht kwamen in Blue10.

We hebben de oplossing voor dit incident uitgerold waarmee we toekomstige situaties voorkomen. We melden hierbij het incident af.
Posted Oct 19, 2021 - 11:40 CEST
Monitoring
We hebben een mogelijke oorzaak gevonden en een configuratie aanpassing doorgevoerd. Je komt na het inloggen via login.blue10.com weer in Blue10 terecht. We blijven de situatie het komende uur monitoren.
Posted Oct 19, 2021 - 10:03 CEST
Investigating
Op dit moment kan je een verminderde beschikbaarheid van Blue10 ervaren. Je kan problemen ervaren met inloggen via login.blue10.com. Bij een poging om in te loggen is het mogelijk dat je terug wordt geleid naar login.blue10.com.

We zijn aan het onderzoeken hoe dit komt en gaan het zo snel als mogelijk oplossen. We houden je op de hoogte en hopen je zo snel mogelijk bericht te geven dat het inloggen weer werkt. Onze excuses voor het ongemak.
Posted Oct 19, 2021 - 09:40 CEST
This incident affected: Login.